Workshops

Denk je wel wat hulp te kunnen gebruiken bij het lesmateriaal van Codevaardig? Wij komen graag langs om jou en je collega’s alles uit te leggen tijdens een Introductieworkshop. Hierin leggen we dan precies uit hoe Bee-Bot, Dash en Dot en de verschillende apps werken, hoe leerlingen aan het werk moeten met de opdrachtkaarten en wat de algemene opzet van het lesmateriaal is. Heeft u als school alleen Dash en Dot? Natuurlijk is het dan ook mogelijk dat wij uw team komen enthousiasmeren! Veel scholen zijn u voor gegaan en zijn succesvol aan de slag met de lessen!

Bestel het abonnement

We bieden een tweetal workshops aan:

Introductieworkshop lesmateriaal – BASIS

Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

€340,-

Na een presentatie over de opzet van het lesmateriaal en de mogelijkheden om het in te zetten, worden alle apps kort uitgelegd. In deze workshop laten wij veel zien en gaan de cursisten vooral met de app Blockly aan de slag.

Introductieworkshop lesmateriaal – UITGEBREID

Deze workshop duurt ongeveer 2-3 uur.

€680,-

Na een presentatie over de opzet van het lesmateriaal en de mogelijkheden om het in te zetten, is er uitgebreid ruimte om zelf te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Bee-Bot, Dash en Dot. In een circuit maken de deelnemers kennis met het lesmateriaal en kunnen ze er de volgende dag mee aan de slag in de klas!