Codevaardig heeft als doel om programmeren gestructureerd vorm te geven in het onderwijs. Om dit te realiseren, werken we samen met een aantal enthousiaste partners.

wonder workshop

Wonder Workshop

Tegenwoordig zijn de meeste van ons consumenten van de technologie. De kinderen van de toekomst worden scheppers. Wonder Workshop leert kinderen programmeren door de integratie van geavanceerde hardware en software. Onze eerste producten zijn prachtig ontworpen robots, Dash & Dot, die kinderen kunnen programmeren met behulp van mobiele apparaten. Wij zijn een multidisciplinair team van software en hardware-ontwerpers, ingenieurs, onderwijzers en zakelijke leiders gericht op het ontwikkelen van mobiele applicaties voor Dash & Dot. Onze oprichters komen uit Google, Apple, Amazon, en Frog Design.

Klik hier voor meer informatie

Heutink

Groeien doe je niet alleen. We geloven in samenwerken en in het delen van onze passie. Kinderen groeien al meer dan 100 jaar met behulp van onze spullen. Scholen, kinderopvangcentra en welzijnsinstanties ook. Maar ook wij groeien continu.
We groeien in omvang en aanbod, maar vooral ook in kennis. Opgedaan in al die jaren.
We groeien van de successen die we boeken. Eigen successen, successen voor onze klanten, maar boven alles de successen die kinderen boeken met behulp van onze producten. Want in alles wat we doen, bedenken, voelen en uitdragen staat er uiteindelijk maar één ding centraal: het kind.

Klik hier voor meer informatie
OinO-Advies

OinO-Advies

OinO-Advies is een zich onderscheidend adviesbureau voor het primair onderwijs en de voor- en vroegschoolse educatie. Wij helpen de professionals en de ouders in deze sectoren ondernemender te worden, waardoor zij hun kwaliteiten en die van de kinderen binnen deze instellingen kunnen verbeteren. OinO-Advies gelooft in de eigen kracht van de professional. Daar sluiten wij bij aan in het verzorgen van training, coaching en het geven van advies. Altijd met het uiteindelijke doel duurzame ontwikkeling van kind, professional en organisatie te bereiken.

Klik hier voor meer informatie
De rolf groep

De Rolf Groep

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. Mee te doen. En vooral door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang.

Klik hier voor meer informatie