Ken je dit al?

Dit zijn onze lessen bij Microbit!

Al duizenden kinderen zijn je voor gegaan en hebben met de Microbit de eerste stappen van het programmeren geleerd. Met de 22 lessen die voor Codevaardig zijn ontwikkeld, leert een kind stap voor stap te werken met de Microbit. De lessen bestaan uit leskaarten waar zelfstandig of in groepjes van 2 aan gewerkt kan worden. Daarnaast bevat elke leskaart een kaart met Sterrenstof. Deze kaarten zijn ontwikkeld voor kinderen die meer uitdaging aan kunnen.

Microbit en de lessen van Codevaardig

De lessen bij de Microbit staan op codevaardig.nl. Neem een jaarabonnement op Codevaardig en krijg toegang tot fantastisch lesmateriaal Bij Microbit, Bloxels, Bee-bot en Dash en Dot. Zo werken alle kinderen op uw school aan programmeren. Het abonnement mag door de hele school gebruikt worden en breidt zich steeds weer uit met nieuw lesmateriaal. De tarieven zijn te vinden in de webshop.

Hoe werkt het?

De lessen bij Bloxels staan op codevaardig.nl. Neem een jaarabonnement op Codevaardig en krijg toegang tot fantastisch lesmateriaal bij Bloxels en andere robots. Het abonnement mag door de hele school ingezet worden en breid zich steeds weer uit met nieuw lesmateriaal! De tarieven zijn te vinden in de webshop.

Dash en Dot leren programmeren
    Inzetten op jouw school? Lees hier hoe!